Appetitt tilbyr et bredt utvalg super premium hundefôr, laget med norske råvarer av høy kvalitet, med optimalt innhold av næringsstoffer hunden din trenger. 

Appetitt foretok en nettundersøkelse for å finne ut mer om hva er viktig ved valg av fôr og hvor ca 1900 personer svarte. Ikke overraskende kom smak , helse/næringsinnhold, tilgjengelighet og kortreist/fra eget land godt ut. Hvem som anbefaler og om hundemat er glutenfritt for eksempel var ikke så viktig.

Appetitt hundefôr har gjennom lang erfaring, omfattende forskning, og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger laget et hundefôr som garantert tilfredsstiller det ernæringsmessige behovet til alle hunder. Alt fra små selskapshunder, til bruks-og jakthunder med høyt aktivitetsnivå.

Norge er i verdenstoppen hva gjelder offentlige kvalitetskrav på råvarer til
dyrefôr. I Norge har vi blant annet nulltoleranse for salmonella og genmodifiserte råvarer. Svært god helsestatus og restriktiv bruk av antibiotika i husdyrholdet gjør at forekomsten av antibiotikaresistente bakterier i fôr-råvarer er så godt som fraværende.

Appetitt produseres i Norge, på en fabrikk ved fjorden omkranset av vestlandsfjell, i Vaksdal. Den korte veien fra produksjon til butikk gir deg som kunde ferskt fôr, hver gang du handler. Kortreist fôr gjør at næringsverdien er på topp og gir hunden fôr med høy smakelighet. 

Appetitt er basert på norske råvarer og produksjonen legger ned mye arbeid i å ha så mye norske råvarer som mulig i blandingene.

Appetitt leverer hundemat og kattemat via sitt forhandlernettverk.